Упродовж жовтня-грудня 2023 року у Львівському національному університеті природокористування та його фахових коледжах проходив «Марафон благодійності для ЗСУ», до якого долучились усі працівники та студенти закладу. За результатами марафону було зібрано 419 300 гривень і 520 доларів США. Окрім того, до марафону долучились Профспілкова організація працівників ЛНУП, Львівська обласна організація профспілки працівників агропромислового комплексу, компанія «Галка Лтд» та Головне управління Держпродспоживслужби у Львівській області, які разом передали для потреб ЗСУ суму у 30 тис. грн.
Усі зібрані кошти були використані на потреби військових та постраждалих внаслідок повномасштабної російської агресії проти України, зокрема:

- 53 500 грн – для закупівлі генератора та портативної зарядної станції EcoFlow для студента ЛНУП, який зараз воює на передовій;

- 15 000 грн – для ремонту автомобіля студента ЛНУП, який також воює на передовій;

- 10 000 грн – для сім’ї Героя України Тараса Чайки, який загинув на війні, захищаючи Україну;
- 340 800 грн і 520 доларів США було передано у благодійну організацію «Фонд Сергія Притули» для подальшого використання на потреби Збройних Сил України.
Дякуємо ректору ЛНУП Володимиру Снітинському за організацію цього благодійного марафону.
Особливу подяку висловлюємо усім працівникам та студентам Львівського національного університету природокористування, директорам, студентам та колективам фахових коледжів університету, керівникам і членам Профспілкової організації працівників ЛНУП та Львівської обласної організації профспілки працівників агропромислового комплексу, керівникам та колективам працівників компанії «Галка Лтд» і Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області за те, що вони долучились до цього надзвичайно важливого благодійного заходу на підтримку наших Захисників.

 

Слава Україні!
Героям слава!