Невелика делегація представників Опольської аграрної палати, до складу якої увійшли Мєчислав Дурай, голова ради Академії прикладних наук, Даріуш Василишин, член Господарчої палати м. Ниса, Олег Бейзик, віцепрезидент Львівської аграрної палати, 16 січня відвідала Львівський національний університет природокористування. З в.о. ректора університету проф. Василем Лопушняком обговорено питання продовження співпраці та пошуку нових напрямків взаємодії.

Делегація також відвідала Наукову бібліотеку ЛНУП та високо оцінила збереження історичних книг-стародруків.
Декан факультету управління, економіки та права доц. Володимир Ковалів ознайомив гостей зі структурою та напрямками академічної і наукової зацікавленості кафедр.
Під час відвідин кафедри підприємництва та торгівлі польських партнерів ознайомили із науковими та навчальними виданнями та останніми дослідженнями колективу. Проф. Юрій Губені відзначив особливу роль аграрних палат у інституційному розвитку сільського господарства.
Сигнал повітряної тривоги, який пролунав під час візиту, став приводом сказати слова подяки польському народу та його представникам за підтримку. Співпраця продовжується та отримує стимули до розвитку.