22 січня 2024 року в університеті пройшла традиційна Конференція трудового колективу, на якій заслухано Звіт про результати діяльності Львівського національного університету природокористування у 2023 році.
Доповідала перший проректор Ірина Федів, яка перед початком доповіді привітала присутніх з Днем Соборності України, згадала тих, кого університет втратив у 2023 році, зокрема через воєнні дії, та запропонувала вшанувати хвилиною мовчання пам’ять усіх загиблих у війні за незалежність і можливість бути частиною вільного демократичного світу.

Ірина Федів презентувала основні результати за всім напрямами діяльності університету у 2023 році. Зокрема було акцентовано увагу на питаннях формування контингенту студентів у ЛНУП, кадрового забезпечення наукового та освітнього процесу, підготовки наукових кадрів через аспірантуру та докторантуру, наукових доробків науково-педагогічних працівників ЛНУП, діяльності Ради молодих вчених, міжнародної співпраці, виховної роботи, також було представлено основні показники фінансово-господарської діяльності університету. Першим проректором було відзначено, що за 2023 рік університет покращив показники своєї діяльності за всіма напрямами, зокрема особливої уваги заслуговує збільшення контингенту студентів, відкриття нових сучасних лабораторій, покращення матеріально-фінансового стану об’єктів громадського харчування університету.
Співдоповідач проректор з наукової роботи Богдан Гулько відзначив покращення рейтингових показників університету та збільшення кількості наукових статей у виданнях, що індексуються у наукометричних базах Scopus і Web of Science. Водночас акцентував увагу на необхідності збільшити кількість отриманих грантів на реалізацію проєктів та наукових досліджень, а також доцільності продовжити роботу в напрямі ідентифікації вітчизняних і міжнародних стейкхолдерів та їх інтересів у контексті формування інноваційної політики університету.
Проректор з навчально-виховної роботи Юрій Дубневич як співдоповідач доповів про результати благодійної діяльності в університеті упродовж 2023 року, яка супроводжувалась різноманітними спортивними і культурно-масовими заходами в рамках «Марафону благодійності для ЗСУ», та подякував усім працівникам і студентам університету, а також фахових коледжів ЛНУП.
В обговоренні взяв участь в.о. ректора Василь Лопушняк, який також привітав учасників конференції з 105-ю річницею проголошення Акта Злуки УНР та ЗУНР. Він відзначив результативність діяльності університету у 2023 році в багатьох напрямках та наголосив, що у 2024 році пріоритетними завданнями є: здійснення якісної та активної профорієнтаційної роботи; оптимізація переліку освітніх програм із урахуванням перспективи затвердження проєкту постанови КМУ «Про затвердження переліку галузей знань і спеціальностей, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти»; збільшення обсягів фінансових надходжень до університету через реалізацію наукових, науково-технічних та госпдоговірних проєктів; покращення якості кадрового потенціалу університету через захист дисертацій наукового ступеня доктора філософії та доктора наук.
Звіт про результати діяльності Львівського національного університету природокористування у 2023 році був схвалений Конференцією трудового колективу, роботу усіх структурних підрозділів університету визнано задовільною (протокол №1 від 22.01.2024 р.).
У завершальному слові в.о. ректора університету Василь Лопушняк подякував колективу за плідну роботу, запевнив у незмінності курсу університету на розвиток високоякісної освіти і науки, досягнення стратегічних цілей університету, забезпечення стабільності роботи, виконання зобов’язань перед здобувачами освіти та державою загалом.