24 січня 2024 року відбувся загальноуніверситетський старостат за участю в.о. ректора ЛНУП Василя Івановича Лопушняка, проректора з навчально-виховної роботи Юрія Володимировича Дубневича, керівника НМЗЯВО Олега Ярославовича Микули, керівника виховного відділу Оксани Володимирівни Качмар та заступників деканів з виховної роботи усіх факультетів.
В.о. ректора Василь Лопушняк наголосив на важливості демократичної та динамічної взаємодії адміністрації та студентства у стінах Львівського національного університету природокористування, запросив студентських лідерів до активної співпраці. У своєму слові В.І. Лопушняк акцентував на тому, що здобуття відповідного фаху у вищій школі – це першочергове завдання кожного студента, адже саме молодь – це та рушійна сила, що відбудовуватиме Україну після війни, тому навчатися потрібно, чітко дотримуючись принципів академічної доброчесності, прагнучи до максимального здобуття професійних вмінь і навичок, виявляючи креативність і цілеспрямованість.

Проректор з навчально-виховної роботи Юрій Дубневич нагадав студентам про неухильне дотримання правил безпеки під час повітряної тривоги. Олег Микула поінформував про те, що найближчим часом серед студентів буде проведено опитування щодо якості викладання дисциплін у ЗВО, де здобувачі вищої освіти матимуть змогу оцінити роботу своїх викладачів.
Зустріч пройшла у невимушеній та доброзичливій атмосфері, і насамкінець Василь Іванович Лопушняк запевнив, що такі заходи будуть не одноразовою акцією, а доброю традицією подальшої роботи.