Висловлюємо глибоку вдячність колективу компанії «Сингента Україна» та особисто генеральному директору Олександру Кравчуку за багаторічну плідну співпрацю у сфері наукових досліджень та підготовки фахівців аграрного профілю у Львівському національному університеті природокористування, а також за надзвичайно вагому підтримку з відбудови і оновлення Академічного навчального корпусу, пам’ятки архітектури, збудованого у 1888 році, який до 1 січня 2024 року був задіяний в освітньому процесі, є окрасою міста Дубляни та зазнав критичних пошкоджень внаслідок падіння уламків збитого безпілотника агресора.
В українців велике серце. І це вчергове підтверджує та щира підтримка від наших друзів, партнерів та численних випускників. Спільними зусиллями розпочинаємо відновлення освітнього простору для майбутніх поколінь, збережемо дух та традиції нашого освітнього закладу з понад 168-річною історією. Кожен благодійник, зі словами вдячності й шани, обов’язково буде згаданий на сторінках історії нашого університету.

Впевнені, що спільно подолавши виклики сьогодення, ми станемо ще міцнішими, а наша співпраця, загартована роками війни, буде ще ефективнішою і забезпечить нові успіхи, яких ми обов’язково досягнемо задля невпинного розвитку і вдосконалення технологій вирощування сільськогосподарських культур та здобуття Україною статусу Агровиробника № 1 у глобальному вимірі.
Ще раз дякуємо за вашу підтримку та відданість!

З найкращими побажаннями,
професор, д. с.-г. н.,
в.о. ректора Львівського НУП
Василь ЛОПУШНЯК