Згідно з умовами меморандуму про співпрацю між Львівським національним університетом природокористування та Миколаївською міською радою 29 лютого 2024 року делегація від університету провела профорієнтаційну зустріч із випускниками шкіл. Школи № 1 та № 2, а також ліцей міста Миколаєва відвідали декан факультету агротехнологій та екології Володимир Бальковський, завідувач кафедри обліку та оподаткування, відповідальний секретар приймальної комісії Людмила Гнатишин, доцент кафедри генетики, селекції та захисту рослин Олег Андрушко.

Перед випускниками шкіл незабаром постане питання вибору університету для здобуття вищої освіти. Тому під час зустрічей учнів ознайомили з історією та перспективами Львівського національного університету природокористування; з освітніми програмами, за якими здійснюється підготовка бакалаврів в університеті; з особливостями вступної кампанії 2024 року; з порядком створення електронного кабінету вступника та подання заяв і мотиваційних листів. Наголосили на важливості результатів національного мультипредметного тесту для вступу на омріяну спеціальність; підкреслили переваги дуальної форми освіти – поєднання навчання та роботи за фахом; розповіли про академічну мобільність студентів та участь студентів в колективах художньої самодіяльності, спортивних секціях. Особливу увагу було акцентовано на тому, що Львівський національний університет природокористування – це сучасний заклад вищої освіти, а студентське містечко – комфортне та безпечне середовище для навчання та дозвілля студентів.
Львівський національний університет природокористування висловлює вдячність міському голові пану Андрію Щебелю та заступнику Геннадію Стасюку за організацію профорієнтаційної зустрічі, директорам шкіл та ліцею – за сприяння, зацікавленість у співпраці та залучення до зустрічей як учнів, так і вчителів.