Щиро вітаємо вас з професійним святом – Днем землевпорядника, яке відзначається в Україні вже 25-й рік поспіль у другу суботу березня.
Цей день – особлива нагода висловити вдячність за вашу важливу роботу у впорядкуванні та охороні нашої землі. Ваша праця сприяє збереженню природних ресурсів і забезпечує реалізацію цілей сталого розвитку. Зараз ми з вами проживаємо в дуже важкий та бентежний час, сповнений втрат, небезпек та випробувань. В умовах війни турбот та завдань у сфері землевпорядкування, на жаль, стало набагато більше. Та ви віддані справі, яку обрали за покликом серця, і ваша щоденна освітянська праця сприяє формуванню землевпорядних кадрів, які готові відбудовувати нашу державу, приймаючи рішення стосовно відновлення потенціалу української землі.
То ж дозвольте у цей день від імені адміністрації університету побажати вам міцного здоров’я, особистого щастя, добробуту й злагоди у родинах, натхненної, плідної праці на благо українського народу. Мирного неба усім нам та вільної незалежної української землі під ногами!

З повагою
в.о. ректора, професор
Василь Лопушняк