Від імені колективу Львівського національного університету природокористування вітаю зі святом український добровольчий рух – феномен нашого суспільства, завдяки якому Україна вистояла у своїй священній боротьбі за волю та незалежність!
Українські добровольці – герої нашої нації, які, продовжуючи традиції своїх попередників, за покликом серця стали на захист своєї країни від сучасного агресора. Від часу, коли 14 березня 2014 року з бійців Самооборони Майдану був сформований перший добровольчий батальйон, українські добровольці постійно підтримують та посилюють українську армію. Сьогодні серед них сотні тисяч чоловіків та жінок, які в перші дні повномасштабного вторгнення, залишивши успішну кар'єру, бізнес, родини, поповнили лави територіальної оборони, ряди ЗСУ та усіх тих, хто самовіддано та жертовно допомагає нашим захисникам та захисницям.
Ми низько схиляємо голови в пам'ять про усіх полеглих українських добровольців!
Усім добровольцям, хто сьогодні на передових рубежах захисту Української держави, у день свята адресуємо наші найщиріші вітання та слова глибокої поваги, шани та любові! Хай береже Вас Бог та провадить увесь український народ в єдності до Перемоги!

В. о. ректора, професор
Василь Лопушняк