Протягом 2023/2024 навчального року на базі Львівського національного університету природокористування кипіли спортивні пристрасті. Змагання за програмою Спартакіади «Здоров’я» зібрали активних та енергійних викладачів та працівників, які прагнули не лише випробувати свої сили, а й зміцнити здоров’я, а також згуртувати колективи.
Запекла боротьба розгорнулася у п’яти видах спорту: дартс, теніс настільний, бадмінтон, шахи та волейбол. Кожен учасник продемонстрував свою майстерність, волю до перемоги та командний дух.

За результатами змагань у комплексному заліку переможцем стала команда факультету управління, економіки та права. Друге місце посіли спортсмени факультету агротехнологій та екології, а бронзу здобув факультет механіки, енергетики та інформаційних технологій.
На урочистій церемонії Вчена рада університету на чолі з в.о. ректора ЛНУП, доктором с.-г. наук, професором Василем Івановичем Лопушняком відзначила призерів Спартакіади «Здоров’я» 2023/24. Факультет управління, економіки та права отримав перехідний кубок.
Вітаємо переможців та призерів Спартакіади «Здоров’я»!
Ваша активність, спортивний азарт та здорова конкуренція є чудовим прикладом для наслідування. Бажаємо вам подальших успіхів у спорті та нових звершень!