Львівський національний університет природокористування продовжує практику активного налагодження взаємовідносин із закордонними закладами вищої освіти з метою впровадження кращих сучасних освітніх технологій та розширення можливостей для мобільності студентів і викладачів. Сьогодні було підписано чергову двосторонню угоду про співпрацю з Батумським навчальним університетом навігації (Грузія). Угодою передбачено обмін досвідом застосування сучасних технологій навчання, грантової діяльності, спільне проведення наукових заходів, взаємні візити представників сторін в рамках майбутніх спільних проєктів в галузі технологій безпілотного управління засобами дистанційного моніторингу ґрунтового покриву.

Від Львівського НУП угоду підписав в.о. ректора професор Василь Лопушняк, від Батумського навчального університету навігації – ректор професор Пармен Хведелідзе.
Впевнені, що майбутня взаємодія наукових колективів у освітній та науковій сферах буде плідною новими технологічними напрацюваннями і здобутками на користь обох країн.