В рамках реалізації програми перепідготовки та підвищення кваліфікації ветеранів, ветеранок та внутрішньо переміщених осіб з залученням науково-педагогічних працівників та матеріально-технічної бази Львівського національного університету природокористування, ініційованої в.о. ректора Василем Лопушняком, відбулася координаційна зустріч директора Департаменту агропромислового розвитку Львівської обласної військової адміністрації Тетяни Гетьман та проректора з наукової роботи ЛНУП Богдана Гулька.

Від університету було сформовано пропозицію щодо можливостей, форм та напрямків проведення професійних тренінгів, зі сторони Департаменту АПР Тетяна Гетьман підтримала цю ініціативу, висловила впевненість у важливості спільної взаємодії з реалізації подібних заходів та їх ефективності, зважаючи на досвідченість професорсько-викладацького складу ЛНУП.
В ході зустрічі були обговорені перспективи подальшої співпраці у напрямку підготовки сільськогосподарських дорадників і експертів-дорадників на базі ЛНУП та перспективи спільної участі у міжнародних грантових проєктах, виходячи з позитивного досвіду такої діяльності у попередньому році.
Підсумовуючи результати співпраці ЛНУП та Департаменту агропромислового розвитку ЛОВА, Тетяна Гетьман запропонувала офіційно об’єднати зусилля обох сторін шляхом укладання Меморандуму про співпрацю, підписання якого відбудеться після узгодження тексту юридичними відділами сторін.