Під такою назвою у Львівському національному університеті природокористування відбувся великий благодійний захід на підтримку Збройних Сил України. За сприяння голови Львівської обласної військової адміністрації М. Козицького та БФ «Українська мрія» команда проєкту «Музика заради життя» вже організувала понад 500 концертів у різних куточках України.

Наш університет радо підтримав цю шляхетну акцію, і 16 квітня 2024 року з ініціативи в.о. ректора ЛНУП професора Василя Лопушняка та волонтера й організатора благодійних проєктів Анатолія Голованя в Дублянах відбувся великий концерт. Цей день зібрав на сцені Львівського національного університету природокористування талановитих виконавців, які силу мистецтва спрямовують на наближення Перемоги та на допомогу Українським Героям на фронті, без яких сьогодні не було б України. В актовій залі були присутні військові капелани, українські офіцери, представники громадських організацій, студенти, викладачі та співробітники нашого ЗВО. Благодійний захід розпочався виконанням Державного Гімну України та хвилиною мовчання в пам’ять про наших захисників і захисниць, які віддали своє життя за Незалежність України.
Концертну програму розпочав заслужений артист України Володимир Питель піснею «Від Бога» на музику Ігоря Білозіра, яка визначила характер усього дійства, бо проникнута вірою в Господнє милосердя до нашої країни та силу духу українського народу, який гартують його пісня і мова. Далі українське пісенне слово лунало у виконанні солістки Львівської філармонії ім. Мирослава Скорика Анастасії Чубинської, солісток Львівського палацу мистецтв Наталії Стасів та Діани Мак, отця Володимира Турка, гурту «Соняхи», заслуженого діяча мистецтв і поета Богдана Бовшика, лауреатки всеукраїнських та міжнародних конкурсів, поетеси Наталії Полоцької, переможців всеукраїнських конкурсів і фестивалів дуету «Непереможні», шоу-театру «ShatrytsA» та неперевершеної ведучої свята Ярини Бобенчик. Творчі колективи нашого університету також долучилися до благодійного концерту, зокрема виступили Народний ансамбль танцю «Первоцвіт» (керівник – Андрій Дендюк) та Народний духовий оркестр ЛНУП (керівник – Марта Мурська, соліст – Михайло Іващенко). А від Дублянської школи мистецтв виступив дитячий танцювальний колектив «Соняшник».
На завершення дійства організатор благодійної команди Анатолій Головань (позивний «Дракула») подякував учасникам концерту, співорганізаторам Миколі Стріжику, Володимиру Чаплинському та Миколі Мазепі, усім присутнім у залі та тим хлопцям і дівчатам, які, воюючи, дають змогу навчатись, працювати, донатити та молитися за тих, хто наближає Перемогу.
Особливі слова вдячності за допомогу та підтримку пан Анатолій адресував керівникові нашого університету Василю Лопушняку, а також вручив йому Подяку від командування та особового складу 14-ї окремої механізованої бригади ім. князя Романа Великого за значущу допомогу військовослужбовцям бригади, підтримку, самовідданість та активну громадянську позицію, бо завдяки такій діяльності армія стає сильнішою, а перемога – ближчою. Також було вручено Подяку голові Львівської обласної профспілкової організації АПК Михайлу Тарнавському та подяки українським волонтерам. Від 3-го зенітного ракетного дивізіону колектив ЛНУП отримав у дар Прапор з підписами військовослужбовців і словами щирої вдячності за значну підтримку та високий патріотизм. Слова благословення усім присутнім від капеланського корпусу уділив о. Іван Сас.
Фінальним акордом концерту стала пісня Богдана Стельмаха та Ігоря Білозіра «Мамина світлиця» у виконанні Володимира Пителя. Очільник університету Василь Лопушняк подякував за чудовий концерт і за високу відзнаку, яку він вважає результатом великої праці усього колективу, та висловив тверде переконання, що і через сотні років лунатиме «Мамина світлиця» та вихором злітатиме запальний український танець, бо Україна – непереможна країна Героїв.
Після концерту відбулася зустріч керівництва ЛНУП із військовослужбовцями ЗСУ, які перебувають на реабілітації. У цей день також було освячено автомобіль для потреб 14-ї окремої механізованої бригади ім. князя Романа Великого, який був придбаний за допомогою стейкхолдерів університету та відремонтований власними силами.
Завершуючи захід, в.о. ректора ЛНУП професор Василь Лопушняк слова щирої вдячності адресував нашим захисникам та підсумував: Україна буде вільною, соборною і незалежною у віках, бо сьогодні сформувалася непорушна українська потуга: народ – волонтери – ЗСУ. І тому Перемога буде за нами!