Вельмишановна наукова спільното! Шановні колеги та партнери університету! Щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем науки!
Колектив Львівського національного університету природокористування активно працює над удосконаленням усіх напрямів науково-дослідної роботи та акцентує увагу на тих аспектах, які особливо важливі для нашої країни, яка нині виборює своє право на вільне і гідне життя. Це, зокрема, наукові інновації в сфері раціонального природокористування, запровадження новітніх агротехнологій, підвищення ефективності використання земельних ресурсів, застосування найсучасніших технологічних засобів в аграрному виробництві, використання відновлюваної енергетики, розроблення стратегій у сфері будівництва та архітектури для повоєнного відновлення країни.
Приємно відзначити, що наші аспіранти та студентська молодь є активними учасниками сучасних наукових досліджень в університеті та разом зі своїми керівниками беруть участь у вагомих вітчизняних та міжнародних проєктах.
З нагоди свята щиро бажаю усім, хто сьогодні творить та розвиває українську науку, здоров’я, сили, наснаги, оптимізму, нових ідей та успішної їх реалізації! Хай вдається Вам генерувати та втілювати у життя суспільно важливі наукові проєкти, які забезпечуватимуть гідний рівень економічного розвитку нашої країни та працюватимуть на Українську Перемогу!

В. о. ректора ЛНУП
професор Василь Лопушняк