Додаткова реєстрація на єдиний вступний іспит з іноземної мови (ЄВІ), єдине фахове вступне випробування (ЄФВВ) відбувається 12–14 липня 2023 р. для осіб, які не реєструвалися для проходження основної сесії ЄВІ/ЄФВВ у 2023 р.

Для реєстрації необхідно подати до Приймальної комісії ЛНУП реєстраційні документи:

  • копія документа, що посвідчує особу (за пред’явлення оригіналу);
  • копія облікової картки платника податків (за пред’явлення оригіналу);
  • довідка, видана за місцем навчання, щодо планового строку завершення навчання та отримання диплома у 2023 році (для осіб, персональні дані яких не вносять до Єдиної державної бази з питань освіти);
  • копія документа про здобутий ступінь вищої освіти (освітньо-кваліфікаційний рівень) (для осіб, які завершили навчання в минулих роках) (за пред’явлення оригіналу);
  • фотокартка для документів (кольорова або чорно-біла) із зображенням, що відповідає досягнутому віку вступника;
  • копія медичного висновку за формою первинної облікової документації 086-3/о (у разі необхідності створення особливих умов для проходження зовнішнього незалежного оцінювання).

Передбачена дистанційна реєстрація на ЄВІ, ЄФВВ. При цьому скановані копії або якісні фотокопії документів та заповнену заяву-анкету необхідно надіслати на електронну адресу Приймальної комісії ЛНУП (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.).

 

Увага! В разі дистанційної реєстрації у темі листа обов’язково зазначте прізвище, ім’я, по батькові, а в тексті листа – прізвище, ім’я, по батькові та номер облікової картки платника податків.

Перш ніж надіслати лист, обов’язково перевірте правильність даних, які зазначили в заяві-анкеті.

У разі успішної реєстрації Вам буде надіслано скановану копію екзаменаційного листка на електронну адресу, зазначену в заяві-анкеті. Оригінал екзаменаційного листка зберігатиметься в Приймальній комісії. Якщо в екзаменаційному листку Ви виявите помилки, зверніться до Приймальної комісії до завершення терміну реєстрації на ЄВІ, ЄФВВ (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., тел. (032)22-42-498, 068-42-15-946, 093-21-94-294).

Оформлений екзаменаційний листок можна отримати особисто, звернувшись до Приймальної комісії, або поштовим зв’язком, якщо Ви зазначили про таку необхідність у заяві-анкеті.

Детальна інформація щодо реєстрації на ЄВІ, ЄФВВ за тел. (032)22-42-498, 068-42-15-946, 093-21-94-294.

Вкладення:
Скачати цей файл (zrazok-zayava-anketa_YEVI_YEFVV.doc)Зразок заяви-анкети44 Кб