27 травня 2021 р. на кафедрі енергетики Львівського національного аграрного університету відбувся круглий стіл «Енергетика сьогодення – стан та перспективи розвитку». Даний захід був присвячений 165-річчю університету і 120-річчю присвоєння йому статусу Академії, а також 20-річчю кафедри енергетики. Круглий стіл було організовано з використанням платформи Zoom.До участі у круглому столі долучилась кафедра економіки ЛНАУ, а також представники Національного університету біоресурсів і природокористування України, Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка, Подільського державного аграрно-технічного університету, Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного, Вінницького національного аграрного університету, Ніжинського агротехнічного інституту, Бережанського агротехнічного інституту та інші.

З вступним словом виступив перший проректор ЛНАУ, професор кафедри енергетики Віталій Мефодійович Боярчук. Всі учасники круглого столу взяли активну участь в обговоренні актуальних проблем енергетики, в тому числі й економічних та екологічних аспектів.

Захід пройшов на високому рівні, всі учасники круглого столу отримали максимум нової інформації, а також сертифікати учасника.