9 жовтня 2018 р. декан землевпорядного факультету, д.е.н., проф. Михайло Григорович Ступень та викладачі факультету провели профорієнтаційну роботу серед учнів напряму підготовки 5.08010102 «Землевпорядкування» (193 Геодезія та землеустрій) Івано-Франківського коледжу Львівського національного аграрного університету, які відвідали наш навчальний заклад.

На студентів чекали завідувачі кафедр: управління земельними ресурсами – професор Анатолій Якович Сохнич, землеустрою – в.о. професора Роман Михайлович Курильців, геодезії та геоінформатики – Павло Петрович Колодій, земельного кадастру – к.е.н., доцент Руслана Богданівна Таратула. Вони розповіли про основні напрямки роботи факультету та кафедр зокрема. З цікавістю ознайомились студенти з аудиторіями корпусу, роботами кафедр та структурою університету.

Представники факультету поінформували про переваги навчання в університеті, зокрема на землевпорядному факультеті за спеціальністю  193 «Геодезія та землеустрій», де студенти здобувають не лише висококваліфіковану освіту, але й всебічно розвиваються. Окрім цього, детально розповіли про працевлаштування випускників, стипендіальний фонд, умови оплати за навчання та проживання в гуртожитках, студентське дозвілля, практичне стажування за кордоном.

Майбутнім випускникам коледжу було роздано інформаційні матеріали про факультет та університет, а ще вони отримали запрошення на День відкритих дверей та відповіді на всі запитання щодо умов та особливостей цьогорічного вступу до університету.