30 січня 2014 року студентське самоврядування Львівського національного аграрного університету завітало до Музею Степана Бандери, адже туди прибув відомий звіздар Богдан Новак.

Колишній студент тоді ще Львівського сільськогосподарського інституту, почесний звіздар міста Львова, народний майстер Богдан Новак подарував Музеєві Степана Бандери різдвяну звізду з надписом: «Слава Україні! Героям Слава», яку він виготовив до уродин провідника національно-визвольного руху. Студенти мали змогу почути про задум її створення, процес майстрування, а також про традиції звіздарства в Україні.

Масштабна конструкція, яскраві барви, пишне оздоблення створюють відчуття великого святкового піднесення. Звізду вже бачила громадськість на нещодавніх заходах, приурочених до 105-ої річниці від дня народження Степана Бандери. До самого Стрітення вона буде милувати око відвідувачів музею, а на Різдвяні свята її використовуватимуть студенти ЛНАУ у вертепних дійствах.

На закінчення зустрічі всі спільно заколядували «Небо і земля нині торжествують».

Висловлюємо щиру подяку зірковому майстру, який уже багато років поспіль творить дивовижні різдвяні звізди, за такий чудовий подарунок, зичимо йому натхнення до творчості та довгих років життя.