19 березня 2014 року на кафедрі фінансів і кредиту Львівського національного аграрного університету пройшла зустріч з учнями-ліцеїстами Львівського економічного ліцею, з яким ведеться співпраця уже багато років поспіль. В рамках  зустрічі було проведено розширене засідання наукових гуртків «Фінанси і фінансова діяльність» та «Податкова і банківська система», які функціонують на кафедрі фінансів і кредиту. Ліцеїсти мали змогу відчути себе науково обізнаними у вирі актуальних фінансових подій, які донесли до них студенти-науковці спеціальності «Фінанси і кредит» під час своїх доповідей. Проведений захід заохотив учнів до самостійного та активного розвитку в собі навиків майбутнього науковця.

Під час перебування в університеті вони були захоплені знаннями, які подає вищий навчальний заклад своїм студентам, методичним забезпеченням, широким спектром цікавих дисциплін, що викладаються на кафедрі фінансів та кредиту, тісною співпрацею кафедри з різноманітними філіями та можливістю майбутнього працевлаштування. Учні ліцею відвідали музеї, пізнали національний дух університету та послухали захоплюючу історію розвитку аграрного вишу.

Одне з актуальних завдань кафедри фінансів та кредиту — пошук оптимальних шляхів зацікавлення майбутніх студентів навчанням, підвищення їх розумової активності, спонукання до творчості, виховання у них життєво й соціально компетентної особисості, здатної здійснювати самостійний вибір і приймати відповідальні рішення в різноманітних життєвих ситуаціях, вироблення вмінь практичного і творчого застосування здобутих знань.