9 вересня до Львівського національного університету з’їхалися студенти-заочники. В  навчально-науковому інституті заочної та післядипломної освіти студентам детально пояснили особливості навчання на заочній формі, довели до відома графік проведення майбутніх сесій, дали завдання для самостійної підготовки та вивчення матеріалу.
Також для студентів були проведені ознайомчі екскурсії в музей Історії Львівського національного аграрного університету та музей Степана Бандери.
Директор музею Історії ЛНАУ Ю. М. Токарський розповів про утворення та розвиток навчального закладу, його віхи становлення, наукові досягнення, видатних вчених університету в галузі сільського господарства. Студенти були захоплені здобутками університету, представленими в експозиціях та експонатах.
Директор музею Степана Бандери А.В. Ковалів провела цікаву та змістовну лекцію про життя та героїчну боротьбу провідника ОУН, лідера українських національно-визвольних змагань ХХ ст. Степана Бандери, який навчався у 1928–1933 рр. у нашому навчальному закладі.