31 січня 2016 року у м. Дубляни відбулася визначна подія – урочисто відкрито оновлену після реконструкції дитячу школу мистецтв ім. Степана Турчака.

Перед офіційним відкриттям у храмі м. Дубляни відбулася Божественна Літургія. Опісля голова Львівської ОДА Олег Синютка, голова Жовківської РДА Надія Щур та міський голова Василь Попович відвідали Львівський національний аграрний університет. У навчальному закладі їх зустрів ректор ЛНАУ, академік НААНУ Володимир Снітинський та керівник підрозділу з організації виховної роботи студентів Оксана Качмар.

Голова ЛОДА О.М. Синютка є членом оргкомітету з питань святкування 160-річчя Львівського національного аграрного університету, котре офіційно відбудеться у вересні 2016 року. Олег Михайлович ознайомився з навчальною базою ВНЗ і високо оцінив роль університету у підготовці висококваліфікованих спеціалістів для потреб сільського господарства на лише в Україні, а й за її межами.

Після закінчення зустрічі гості охоче відвідали Музей Степана Бандери та Музей історії університету, де у книгах відгуків залишили приємні враження від почутого і побаченого.