26 березня 2016 року у Львівському  національному аграрному університеті відбувся День відкритих дверей. Університет радо зустрічав усіх, хто бажає навчатися в одному із найдавніших аграрних вищих навчальних закладів України, якому цьогоріч виповнюється 160 років від дня заснування.
Зустріч з абітурієнтами розпочалася із ознайомлення із факультетами, кафедрами університету, виставкою наукових, творчих, спортивних досягнень, музеями історії університету та Степана Бандери.
Про правила прийому до Львівського НАУ розповіла абітурієнтам відповідальний секретар приймальної комісії – Оксана Володимирівна Грицина. У своєму виступі вона звернула увагу на спеціальності, за якими буде здійснюватися прийом за освітнім ступенем бакалавр, ознайомила з умовами та термінами вступної кампанії, порядком конкурсного відбору абітурієнтів за освітнім ступенем бакалавр на основі повної загальної середньої освіти та попередньо здобутого освітньо-кваліфікаційного рівня «Молодший спеціаліст».

Дарунком для гостей, майбутніх студентів університету став концерт художніх колективів ЛНАУ, який славиться не лише науковими досягненнями, здобутками,  але і талановитими студентами, які можуть творчо реалізувати себе і свій талант у мистецьких колективах, що є переможцями багатьох всеукраїнських хореографічних, вокальних, хорових, музичних конкурсів.  Своє мистецтво глядачеві дарували Народний ансамбль танцю «Первоцвіт» (керівник Заслужений працівник культури України Побєда Харісов), Народна хорова капела «Джерела Розточчя»  (керівник Марія Дребот), Народний дівочий вокально-інструментальний ансамбль «Берегиня» (керівник Заслужений працівник культури України Іван Качкевич), Народний ансамбль «Троїсті музики» (художній керівник Степан Вус), духова група Народного духового оркестру Львівського НАУ (керівник Євгеній Гуменний), вокалісти – Сергій Нікіфоряк (старший викладач кафедри будівельних конструкцій), Христина Зозуля (студентка економічного факультету), Христина Мозуль (студентка факультету агротехнології та екології). Заключним акордом Дня відкритих дверей стало колективне виконання гімну Львівського національного аграрного університету. Ведучі концертної програми Христина Мозуль та Олексій Качмар від імені усього студентства та професорсько-викладацького складу університету побажали усім присутнім мирного неба над Україною та здоров’я, добра в кожній оселі, а майбутнім студентам успіхів у всіх починаннях і здачі зовнішнього незалежного оцінювання.