Протягом тижня чергувань викладачами кафедри фінансів, банківської справи та страхування було проведено відкритий виховний захід, приурочений Дню пам’яті героїв Крут. 100 років тому, 29 січня 1918 р. відбулася героїчна подія – бій під Крутами. Трохи більше як півсотні українських воїнів-добровольців на чолі з Аверкієм Гончаренком намагалися стримати приблизно п’ятитисячний загін російських червоногвардійців, які наступали на Київ. Саме бій під Крутами символічно став вважатися першим боєм незалежної України проти Росії у ХХ столітті. 

Студенти І курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» мали змогу ознайомитися з біографією та патріотичною діяльністю провідника ОУН Степана Бандери та пам’ятними датами в історії нашого народу.

Відвідавши музей університету, студенти мали можливість ознайомитись з історією становлення та розвитку найбільшого навчального закладу в Дублянах, починаючи з 1856р. і до сьогодні: від Рільничої та Високої рільничої школи, Академії рільництва, рільничо-лісового факультету Львівської політехніки, Львівського сільськогосподарського інституту до сучасного аграрного університету.