09 листопада 2018 року на кафедрі тваринництва і кормовиробництва Львівського національного аграрного університету пройшла зустріч із учнями шкіл Самбірського району: Луківської ЗОШ, Хлопчицької ЗОШ, Бабинської ЗОШ та Підгайчицької ЗОШ, з якими уже багато років поспіль ведеться тісна співпраця. У рамках зустрічі було проведено розширене засідання наукового гуртка «Сучасні технології у тваринництві і кормовиробництві». Учні мали змогу відчути себе науково обізнаними у вирі актуальних аграрних питань, які донесли до них під час своїх доповідей студенти-науковці факультету агротехнологій і екології. Проведений захід заохотив учнів до самостійного та активного розвитку навиків майбутнього науковця.

Під час перебування в університеті вони були приємно вражені знаннями, які надає вищий навчальний заклад студентам, зацікавились широким спектром дисциплін, що викладаються на факультеті агротехнологій і екології, тісною співпрацею кафедри тваринництва і кормовиробництва з різноманітними філіями та можливістю майбутнього працевлаштування. Учні шкіл відвідали музей кормів кафедри та музеї університету й долучились до національного духу та прослухали захоплюючу історію розвитку аграрного вишу.

Одне з актуальних завдань кафедри тваринництва і кормовиробництва – пошук оптимальних шляхів зацікавлення абітурієнтів, навчання й спонукання майбутніх студентів до творчості.