1 січня українці в Україні та за кордоном відзначають день народження провідника українського націоналістичного руху, колишнього студента нашого університету – Степана Бандери. Цього року це вже 110-та річниця з дня його народження.
Традиційно у Дублянах вшановують видатного українця з особливим розмахом. Цьогоріч небайдужі зібралися, аби вкотре вшанувати пам'ять героя, який все своє свідоме життя боровся за незалежність України. Особливо приємно, що 2019 рік проголошено на Львівщині роком Степана Бандери.
Урочисті вшанування пам'яті розпочалися ще у новорічну ніч біля пам’ятника Бандері на площі перед Академічним корпусом. Участь у ньому взяли представники Львівського національного аграрного університету.


Першого січня о 16:00 годині у Дублянах розпочалося віче з нагоди 110-річчя від дня народження Степана Бандери. Захід розпочався з хвилини мовчання та гімну України. Потім усі охочі мали можливість покласти квіти до пам’ятника Бандері. До заходу долучилися влада міста, громадські активісти, Львівський національний аграрний університет та небайдужі мешканці Дублян.