Уже стало доброю традицією кожного року проводити День відкритих дверей у Львівському національному аграрному університеті. 14 листопада 2019 року факультет агротехнологій і екології відчинив двері своїм майбутнім студентам. На захід були запрошені старшокласники та випускники загальноосвітніх шкіл і ліцеїв, студенти професійно-технічних училищ та коледжів Львівщини, Рівненщини та Волині.
З вітальним словом зі сцени актової зали до гостей заходу звернувся ректор Львівського НАУ, академік НААН України Володимир Васильович Снітинський, який ознайомив присутніх зі славною історією та сьогоденням університету, з досягненнями та традиціями аграрного університету загалом і факультету агротехнологій і екології зокрема, а також особливостями теоретичного та практичного навчання на факультеті.


Декан факультету агротехнологій і екології доцент Володимир Васильович Бальковський презентував майбутнім абітурієнтам факультет і спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців. Окремо декан закцентував увагу присутніх на можливостях проходження студентами навчальних і виробничих практик за кордоном та у передових аграрних підприємствах Західного регіону України, а також перспективах подальшого працевлаштування.
Про особливості та правила проведення вступної кампанії у 2020 році майбутніх абітурієнтів поінформувала відповідальний секретар приймальної комісії Львівського НАУ доцент Юлія Сергіївна Голячук.
З інформацією про студентське самоврядування, наукові гуртки, спортивні секції, колективи художньої самодіяльності, навчання й дозвілля студентів виступили студенти 4-го курсу факультету агротехнологій і екології Дмитро Баранський та Марія Саливонюк. Присутніх зацікавила інформація щодо можливості навчання в закордонних навчальних закладах за грантовою програмою Tempus Erasmus.

Про вибір майбутньої спеціальності для молоді, яка хоче побудувати кар’єру в аграрному бізнесі, здобути сучасні теоретичні знання, практичні навички й після навчання отримати престижну професію, цікаво розповіли Олександр Савчук та Олег Бойко – генеральний директор та керівник науково-дослідного відділу ТОВ «Агрохім-Партнер». Вони презентували спільну з Львівським національним аграрним університетом програму розвитку та навчання спеціалістів аграрного сектора економіки України.
Також до юних гостей заходу звернулася випускниця факультету, а нині головний агроном Насіннєвого заводу часнику Ангеліна Здрок, яка розповіла про вимоги сучасного сільськогосподарського виробництва до фахівців аграрного профілю та суспільну значимість і важливість агрономічної професії.
Учасників заходу привітали студенти, які є учасниками художніх колективів Львівського НАУ, зокрема перед гостями виступили вокалісти Христина Зозуля, Марта Павлів, гурт «Rebillion» у складі Андрія Котишина та Назарія Громика, а також Максим Ганущак та його партнерка з хореографічною композицією «Самба».
Для відвідувачів Дня відкритих дверей була організована екскурсія лабораторіями спеціальних кафедр факультету агротехнологій і екології, музеями університету.
Загалом День відкритих дверей на факультеті агротехнологій і екології відбувся в теплій та дружній атмосфері, школярі та їх наставники отримали цікаву, змістовну та вичерпну інформацію щодо перспектив здобуття майбутнього фаху.