В рамках відзначення Всесвітнього дня охорони довкілля у Львівському національному аграрному університеті з ініціативи ректора, академіка НААНУ Володимира Снітинського започатковано екологічний проєкт «Дбай про довкілля – Божий дар!».
Всесвітній день охорони довкілля було започатковано Генеральною асамблеєю ООН на 27-й сесії 15 грудня 1972 року і щорічно відзначається у більш ніж 100 країнах світу.
З цієї нагоди працівники ЛНАУ висадили в університетському парку саджанці декоративних та плодових дерев. До роботи взялися гуртом, тому впоралися швидко та якісно. Кафедра фізичного виховання також активно долучилася до проєкту, висадивши молоді дерева на території біля спортивного залу ЛНАУ.
Сьогодні ми радіємо, дивлячись, як зеленіють молоді дерева, і віримо, що вони виростуть і прикрасять наш парк. Адже, за словами ректора В.В. Снітинського, усі дерева, висаджені в парку 20 років тому, прийнялися. Головне – це правильний догляд за ними та, звісно ж, любов і повага до усього живого.
Університетський парк щороку збагачується зеленими насадженнями. Хочеться, щоб такий проєкт став доброю традицію для прийдешніх поколінь.
Нехай гордо красується наш рідний університет, потопаючи в буйній зелені садів та парків, в суцвіттях яблунь, груш та вишень.


Низький уклін всім за працю!