14 жовтня в Україні відзначають чотири великі свята: день Покрови Пречистої Богородиці, 78-ту річницю створення Української повстанської армії (УПА), День українського козацтва, а віднедавна – ще й День захисника України. З метою виховання поваги до українських захисників, до історичного минулого своєї держави, формування почуття патріотизму і національної свідомості у переддень свята Покрови Пресвятої Богородиці у Музеї Степана Бандери підготовлена літературно-книжкова виставка «Невмируща слава героям – воїнам УПА».
На виставці представлені книги про життя і трагедію воїнів Української повстанської армії, відданих ідеї державності українських патріотів, про справжніх Героїв України.
Особливе місце на виставці посідають книжки багатотомного видання «Літопис Української повстанської армії», що мають свої назви і присвячені окремим темам та діям УПА за весь період її діяльності. Видання «Літопис УПА» базується на архівних документах і матеріалах, що збережені в українських та іноземних архівах.


Мовою світлин розповідатимуть про героїчну епоху визвольної боротьби альбоми «Армія безсмертних» та «Яворівський фотоархів УПА».
Усіх зацікавлених запрошуємо ознайомитись із представленими на виставці книгами, щоб на підставі документальних джерел краще зрозуміти природу і сутність визвольного руху УПА.