21 листопада Україна відзначатиме День Гідності та Свободи. Цей день в історії став символом прагнень нашого народу до кращого майбутнього, нескореності нашого духу. Адже українська нація жива, вона незламна та єдина!
З цієї нагоди у Музеї Степана Бандери Львівського національного аграрного університету оформлено книжкову полицю «Обрані небо тримати для нас», яку можуть переглянути відвідувачі. Виставка огорнута прапором, який переданий із зони бойових дій спеціально для Львівського НАУ.
Також 3 роки тому у Музеї Степана Бандери було освячено пам’ятний стенд. На стенді зображені наші загиблі Герої, Герої Небесної сотні, які були людьми різного віку та професії і які віддали своє життя за кращу долю України. Серед них наші земляки: мешканець м. Дублян Анатолій Жаловага та викладач Вишнянського коледжу ЛНАУ Володимир Жеребний.


День Гідності та Свободи – символ боротьби і перемоги, символ єднання заради найвищих ідеалів цивілізованого світу. Помаранчева революція та Революція Гідності об’єднали вільних громадян – справжніх патріотів України навколо демократичних цінностей. Ці дні залишили визначальний та незабутній слід в історії України.