Добро вважають одним із найцінніших скарбів. Воно, як сонце, зігріває і тішить людей. Тільки доброта й милосердя роблять нас справжніми людьми.
У рамках благодійної акції «Стань помічником Миколая» 17 грудня відбулися відвідини навчально-реабілітаційного центру «Оберіг».
Центр «Оберіг» – заклад для дітей з особливими освітніми потребами. У ньому проводиться навчання та корекційно-розвивальна робота з дітьми із синдромом Дауна, розладами спектру аутизму, порушеннями інтелектуального розвитку, системним недорозвиненням мовлення.
Незважаючи на такі вади, діти обожнюють «лікуватися творчістю». У малюнках діти виражають свої емоції, настрої, страхи та переживання. Аплікації, зроблені ними, допомагають їм відкрити свій внутрішній світ.

Колектив закладу просив придбати канцтовари, зошити та папір. Завдяки пожертвам працівників та студентів університету було закуплено фарби, пензлики, папір, розмальовки, олівці, фломастери та ще багато різного шкільного приладдя. Також було завезено іграшки, одяг і взуття, солодощі та печиво.
Хочемо щиро подякувати Тарасу Григоровичу Щуру, викладачу кафедри автомобілів і тракторів, який спільно із колегою з Польщі Робертом Каснером та фірмою «Ярич» долучився до акції та передав понад 20 коробок з солодощами та печивом для дітей і самотніх літніх людей. Ваша допомога – це неоціненний внесок у розвиток благодійності та відчутна підтримка для знедолених і нужденних. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею.
Пропонуємо всім охочим долучатися до подібних заходів, які проводяться щорічно впродовж багатьох років. Даруймо усмішки разом!