27 квітня представники Львівського НАУ у складі керівника інформаційного відділу Ірини Фостяк, проректора з навчально-виховної роботи Юрія Дубневича, капелана університету о. Івана Венгрина та директора Музею Степана Бандери Антоніни Білик побували у Жовківському навчально-реабілітаційному центрі І-III ступенів «Злагода».
Це заклад, у якому здобувають повну загальну середню освіту діти з вадами слуху, з порушеннями мовлення, з порушеннями у розумовому розвитку та іншими особливими освітніми потребами.
У реабілітаційному центрі для дітей, які мають вади слуху, облаштовуються спеціальні класи, в яких необхідно встановити телевізори, на які центр не мав коштів. Тому Львівський національний аграрний університет завдяки щедрим пожертвам викладачів та працівників придбав телевізор і подарував його реабілітаційному центру. Вихованці центру надзвичайно зраділи подарунку і щиро дякували жестовою мовою. Ми також неймовірно раді, що нам вдалося поспілкуватися з цими чудовими дітьми та подарувати їм хоч трохи щастя.
Також було передано одяг та взуття для школярів, печиво та круасани, мийні засоби, крупи та борошно.


Особливу подяку висловлюємо компанії «БЕРТА груп» та мережі магазинів «Близенько», які пожертвували багато коробок з печивом, вафлями та круасанами, крупами та макаронами, цукром та борошном, олію, сіль, чай та каву. Також ними було передано засоби для миття підлоги, шампуні, мило, порошок для прання та багато іншого.
Низький уклін людям, які не є байдужими, людям з великої літери, для яких піклування про знедолених є першочерговим завданням. Здоров’я Вам, терпіння та наснаги. Хай Господь Бог сторицею віддячить за Ваше розуміння, підтримку і за частинку душі, подаровану потребуючим.