І НАСТАНЕ ЧАС, КОЛИ ОДИН СКАЖЕ: СЛАВА УКРАЇНІ! І МІЛЬЙОНИ ВІДПОВІДАТИМУТЬ: ГЕРОЯМ СЛАВА” (Степан Бандера)

03 жовтня 2022 року студенти групи ОП-12 СП разом із куратором Оксаною Прокопишин відвідали музей С. Бандери у Львівському національному університеті природокористування.
Актуальними на сьогодення залишаються думки борця за відбудову самостійної Соборної Української держави, українського політичного діяча, одного із чільних ідеологів і теоретиків українського націоналістичного руху XX століття, після розколу Організації українських націоналістів – голови Проводу ОУН (б) – Степана Бандери (1909–1959).
Він увійшов у історію як видатний політичний діяч українського національно-визвольного руху, голова Революційного Проводу Організації українського національно-визвольного руху, голова Революційного Проводу Організації українських націоналістів і як невмирущий, світлий Символ боротьби за Українську Самостійну Соборну Державу (УССД). Саме Бандера врятував честь України й зумів організувати народ на відчайдушну боротьбу проти комунізму та фашизму. Він підніс український націоналізм любові до найвищої жертовності.<>Експозиція музею розкриває історію національно-визвольної боротьби українського народу, знайомить відвідувачів із життям і громадсько-політичною діяльністю Степана Бандери та його родини.
Висловлюємо щиру вдячність директору музею Степана Бандери Яні Борщ за проведену екскурсію і надзвичайно цікаву захоплюючу розповідь.
Недарма люди кажуть, що без минулого – немає майбутнього. А в нас воно буде! Слава Україні! Разом до перемоги!


29 вересня 2022 року студенти групи Аг-13 разом із куратором в.о. доцента Корпітою Г.М. відвідали музей С. Бандери Львівського національного університету природокористування. Музейна експозиція висвітлює тему національно-визвольних змагань українського народу у ХХ ст., навчання Степана Бандери у 1928–1933 рр. в Дублянах, його участь в українському національному житті краю і високу політичну активність.
Директор музею Яна Борщ розповіла про життєвий шлях символа національно-визвольного руху С. Бандеру.
Студенти отримали неймовірні враження поринувшии в історичний екскурс та подякували керівнику музею за цікаву і пізнавальну розповідь.


28 вересня 2022 року студенти групи Еко-11, Тз-11 в рамках виховної години разом із кураторами в.о. доцента А.І. Дидів та в.о. доцента І.Ю. Саламахою відвідали музей С. Бандери Львівського національного університету природокористування. Екскурсія була цікавою та одночасно повчальною, тому що наслідування патріотичного духу та приклад боротьби за волю України С. Бандери є невід’ємною складовою у формуванні національної гідності кожного українця.
Дякуємо директору музею Яні Борщ за цікаву та змістовну розповідь.


Відвідали музей Степана Бандери зі студентами 1 курсу, спеціальності 133-галузеве машинобудування. Музей створений для популяризації відомої особистості, колишнього студента тоді ще рільничо-лісового факультету (1928–1933 рр.) – Степана Бандери.
Експозиція розміщена у двох просторих залах головного корпусу університету, на другому поверсі, поряд із приймальнею ректора. Профіль – меморіальний. Площа – 60 кв. м. З часу заснування Музею в його фондах зібрано 1600 одиниць збереження.
Музейна експозиція висвітлює тему національно-визвольних змагань українського народу у ХХ ст., навчання Степана Бандери у 1928–1933 рр. на рільничо-лісовому факультеті в Дублянах, його участь в українському національному житті краю і високу політичну активність.


«Хто не знає свого минулого, той не вартий майбутнього, хто не відає про славу своїх предків, той сам не вартий пошани»… Саме під таким гаслом знайомство зі славетною історією Львівського національного університету природокористування розпочали здобувачі вищої освіти академічної групи МО-11 та відвідали музей Степана Бандери – провідника ОУН-УПА. Під час пізнавальної екскурсії студенти поглибили свої знання про життя і боротьбу за сильну, вільну та незалежну Україну Людини, кроки якої завжди лунатимуть у стінах нашої альма-матер…


26 вересня 2022 року студенти груп Ек-11 та Оп-11 разом із куратором доцентом кафедри економіки Березівським З.П. під час виховної години відвідали музей Степана Бандери у Львівському національному університеті природокористування. Директор музею Яна Борщ розповіла про навчання у Дублянах та життєвий шлях головного ідеолога національно-патріотичного руху України Степана Бандери. Студенти з цікавістю оглянули експозицію музею та залишили свої слова вдячності директору музею за цікаву і пізнавальну екскурсію в Книзі відгуків.


Студенти груп Іт-11, Кн-11, Акт-11 під час виховної години відвідали музей Степана Бандери, який розташований у Львівському університеті природокористування.
Сьогодні як ніколи студенти з зацікавленістю слухали історичні факти та розповіді про життя Степана Бандери та кого побратимів. Не важко було проводити аналогії з тими подіями, які відбуваються зараз. Віримо, що українська нація відстоїть своє право на Незалежність і свободу сьогодні та для наступних поколінь.


21 вересня 2022 року студенти-будівельники групи Буд-13ск факультету будівництва та архітектури ЛНУП відвідали музей С. Бандери, де ознайомились із життєвим шляхом Степана Бандери та визвольною боротьбою проти окупаційних режимів. Колектив кафедри Будівельних конструкцій та студенти факультету будівництва та архітектури щиро вдячні директору музею Борщ Яні Юрівні за змістовну екскурсію.


21 вересня 2022 року студенти групи Аг-11 з куратором доцентом Павковичем С.Я. та групи Аг-12 з куратором доцентом Дударем І.Ф. відвідали музей С. Бандери у Львівському національному університеті природокористування. Директор музею Яна Борщ розповіла про навчання у Дублянах та життєвий шлях головного ідеолога боротьби за незалежність України першої половини ХХ століття, символа національно-визвольного руху С. Бандеру.
Студенти подякували керівнику музею за цікаву і пізнавальну розповідь.


21 вересня 2022р. здобувачі освіти груп Тур-11, 12сп, 21 з куратором, старшим викладачем Іриною Дидів, відвідали музей Степана Бандери, який знаходиться у головному корпусі ЛНУП Львівський національний університет природокористування.
Героїчна постать Степана Бандери відіграє важливу роль у контексті національно-патріотичного виховання молоді та історії українського визвольного руху. Це є особливо актуальним фактом у теперішньому прагненні до перемоги.
Щиро вдячні Яні Борщ, директору музею, за змістовну та цікаву екскурсію.


20 вересня 2022р. наші першокурсники групи Пр-11 разом з куратором доцентом кафедри Оксаною Руданецькою та групи Пр-12 СП з куратором доцентом кафедри Ольгою Туркот відвідали музей Степана Бандери, який розташований у головному корпусі Львівський національний університет природокористування.
Непересічна особистість Степана Бандери займає важливе місце в історії українського визвольного руху та становлення української державності. Він є символом боротьби за свободу українського народу.
Дитинство Степана Бандери пройшло на Львівщині, що сприяло формуванню його національного духу і незламного прагнення до свободи.
Дякуємо Яна Борщ, директору музею за проведену цікаву екскурсію та можливістю ознайомитися з розміщеними фотоматеріалами, документами, друкованими виданнями, що пов'язані з особистістю Степана Бандери, його сімейним та суспільним життям.


 

 

19.09.2022 року була проведена екскурсія для студентів груп Св-11 та Спг-11 (куратор – к.с.-г.н., доцент Ігор Володимирович Дидів), Фін-11 (куратор – к.е.н., доцент Любов Василівна Синявська) та Фін-11сп (куратор – к.е.н. доцент Андрій Володимирович Колодій).
Керівник музею Яна Борщ провела цікаву екскурсію про колишнього студента нашого університету, який є відомою історичною постаттю ХХ століття.
Студенти з цікавістю оглянули експозиції музею (світлини, документи, особисті речі С. Бандери). Враження про відвідування музею, свої слова вдячності студенти залишили в Книзі відгуків.