19 лютого 2024 року відбулось чергове засідання ректорату Львівського національного університету природокористування.
Розпочала засідання перший проректор Ірина Федів, проінформувавши про початок курсів підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників університету з інноваційних освітніх технологій «Впровадження інтерактивних технологій на заняттях у вищій школі», які будуть проходити упродовж тижня в очному форматі.
Проректор з наукової роботи Богдан Гулько доповів про можливості навчальної та наукової співпраці з Люблінським католицьким університетом Яна Павла II у сферах економіки, екології, права та ландшафтної архітектури.

Проректор з навчально-виховної роботи Юрій Дубневич проінформував про заходи упродовж тижня, присвячені вшануванню пам’яті Героїв Небесної Сотні та Міжнародному дню рідної мови.
Проректор з адміністративно-господарської роботи Василь Друзюк доповів про стан проведення ремонтних робіт з відновлення землевпорядного корпусу та вирішення проблеми із підтопленням паркової зони університету.
Керівник навчально-методичного відділу забезпечення якості вищої освіти Олег Микула акцентував увагу на: підготовці до захисту кваліфікаційних робіт освітнього ступеня «Магістр» і «Бакалавр»; якості заповнення планів роботи кафедр та інших документів освітнього процесу у внутрішній системі електронного документообігу; доцільності формування єдиної бази даних силабусів освітніх компонент.
Декани факультетів Володимир Бальковський, Павло Колодій, Андрій Мазурак, Володимир Ковалів, Степан Ковалишин, директор Навчально-наукового інституту заочної та післядипломної освіти Галина Мацьків проінформували про поточну роботу і завдання на тиждень, акцентуючи увагу на: продовженні обговорення проєктів освітніх програм 2024–2025 н.р., враховуючи результати опитування здобувачів вищої освіти; продовженні профорієнтаційної роботи серед випускників загальноосвітніх шкіл та фахових коледжів; продовженні проведення навчальних занять із залученням професіоналів-практиків; проведенні внутрішнього аудиту відповідності науково-педагогічних працівників пунктам 37 та 38 Ліцензійних умов провадження освітньої діяльності (ПКМ від 30 грудня 2015 р. № 1187).
Начальник відділу кадрів Ольга Туркот проінформувала про стан підготовки до перевірки університету з питання ведення персонального військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів.
Головний учений секретар Наталія Стойко проінформувала про стан підготовки питань порядку денного Вченої ради ЛНУП, запланованої на 22 лютого 2024 р.