26 лютого 2024 року відбулось засідання ректорату Львівського національного університету природокористування.
Розпочала засідання перший проректор Ірина Федів, яка наголосила на необхідності проведення систематичної роботи зі студентами щодо важливості відвідування навчальних занять; повідомила про початок проміжного модульного контролю знань студентів денної форми навчання РВО «Бакалавр» випускових курсів; закцентувала увагу на проведенні семінарів для обговорення питань щодо підготовки кваліфікаційних робіт студентами РВО «Бакалавр».

Керівник Навчально-методичного відділу забезпечення якості вищої освіти Олег Микула повідомив про початок формування єдиної університетської бази освітніх компонентів та інформації про науково-педагогічних працівників відповідно до пунктів 37 і 38 ліцензійних умов провадження освітньої діяльності.
Проректор з наукової роботи Богдан Гулько доповів про перспективи розвитку українсько-азербайджанської співпраці у сфері цифрового сільського господарства, зокрема щодо програм відновлення звільнених територій, включаючи врахування кліматичних змін, використання енергоощадних технологій та відновлюваних джерел енергії.
Проректор з навчально-виховної роботи Юрій Дубневич проінформував присутніх про підготовку до проведення Шевченківських днів в університеті.
Проректор з адміністративно-господарської роботи Василь Друзюк доповів про стан накриття тимчасовим куполом землевпорядного корпусу та проведення впорядкування території навколо цього корпусу.
Директор Навчально-наукового інституту заочної та післядипломної освіти Галина Мацьків та декани факультетів Володимир Бальковський, Павло Колодій, Андрій Мазурак, Володимир Ковалів, Степан Ковалишин проінформували про поточну роботу і завдання на тиждень, акцентуючи увагу на: завершенні конкурсу студентських наукових робіт; підготовці до проведення міжнародних конференцій на факультеті агротехнологій та екології, які відбудуться у березні і травні 2024 р.; підготовці студентів випускових курсів освітнього ступеня «Бакалавр» до Єдиного фахового вступного випробування з відповідних спеціальностей та до Єдиного державного кваліфікаційного іспиту зі спеціальності 274 «Автомобільний транспорт».
Головний учений секретар Наталія Стойко закцентувала на забезпеченні належного наповнення інформацією Календаря подій ЛНУП на березень 2024 року всіма структурними підрозділами університету.