04-06 квітня 2017 року на факультеті агротехнологій та екології відбулася Звітна студентська наукова конференція за результатами досліджень у 2016 році. Конференція відбувалася в роботі засідань семи наукових гуртків, загалом у ній взяли участь 207 студентів, які представляли свої наукові праці відповідно до фаховості наукового гуртка. За результатами засідань гуртків 31 кращих студентів були удостоєні представляти свої результати на пленарному засіданні конференції.

Відповідно до специфіки наукових гуртків, основною тематикою наукових доповідей студентів на конференції були: «Моніторинг якості питної води»,  «Актуальні проблеми у сфері екологічної безпеки виробничого комплексу Західного регіону України»,  «Інтродукція та синантропізація ґрунтових колембол»,  «Екологічні аспекти формування соснових фітоценозів та підвищення їх продуктивності в умовах рівнинної частини західної України»,  «Абіотичні та біотичні фактори впливу на природні комплекси заповідної території «Кременецькі гори»»,  «Оцінка стану якості поверхневих вод міста Львова та розробка науково-практичних заходів щодо їх покращення»,

«Удосконалення основних елементів технології вирощування сільськогосподарських культур», «Вивчення колекційного генофонду картоплі та його використання в практичній селекції», «Результати вивчення цибридних форм картоплі міжвидового походження як вихідного матеріалу для селекції»,  «Педагогічні проблеми формування сучасного українця». «Екологія про взаємозв’язок людини і природи», «Екологія на шляху від біологічної науки до філософії виживання», «Екологічні проблеми в світлі сучасної філософії»,  «Філософські проблеми вирішення екологічних проблем».

Присутній на конференції професорсько-викладацький склад прийняв ухвалу нагородити студентів Оксану Гусак (гр. Еко-44),
Ольгу Ковач (гр. Аг-31), Яну Омелько (гр. Аг-61), Оксану Зусько (гр. Еко-21), Тараса Сілецького (гр. Еко-62)  грамотами за змістовні та цікаві доповіді, рекомендувати найкращі доповіді до друку та надати можливість взяти участь в конференціях інших наукових установ.