8 листопада в університеті відбулося засідання вченої ради, на якому було розглянуто питання стану та перспектив розвитку виховної та спортивно-масової роботи у 2017–2018 навчальному році. Виступили керівник відділу з організації виховної роботи О.В. Качмар, завідувач кафедри фізичного виховання А.А. Шандор, голова комісії вченої ради, завідувач кафедри українознавства А.М. Куза, капелан університету о. Іван Венгрин та інші. Всі доповідачі відзначили високий рівень організації виховної та спортивно-масової роботи у ЛНАУ, згадали численні виховні заходи та спортивні перемоги студентів університету. Були окреслені завдання для подальшого покращення роботи.

Вчена рада заслухала інформацію проректора з наукової роботи професора І.Б. Яціва щодо результатів проведення в університеті щорічного міжнародного науково-практичного форуму.

Також вчена рада прийняла до відома інформацію проректора з науково-педагогічної роботи і адміністративно-соціальних питань доцента Т.Г. Щура щодо стану готовності університету до опалювального сезону.

Члени вченої ради тепло привітали академіка В.В.Снітинського з переконливою перемогою у конкурсі на посаду ректора ЛНАУ.