8 травня 2019 року відбулось чергове засідання Вченої ради ЛНАУ. Перед тим як розпочати роботу згідно порядку денного, голова Вченої ради академік НААНУ Володимир Васильович Снітинський оголосив Наказ Міністерства освіти і науки України про нагородження педагогічних та науково-педагогічних працівників та вручив Подяки МОНУ та нагрудні знаки «Відмінник освіти». Згідно цього Наказу Подякою МОНУ були нагороджені директор Золочівського коледжу ЛНАУ М.В. Павлюк, заступник директора Золочівського коледжу ЛНАУ П.Й. Вислободський, доцент кафедри технологій у рослинництві В.С. Борисюк, професор кафедри машинобудування В.В. Янків.

Удостоєними носити нагрудний знак «Відмінник освіти» стали завідувач кафедри садівництва та овочівництва імені професора І.П. Гулька О.Й. Дидів, декан землевпорядного факультету М.Г. Ступень, доцент кафедри будівельних конструкцій Р.А. Шмиг. Вітаємо нагороджених і бажаємо їм моральної сатисфакції від їхньої педагогічної та наукової праці!

Після цього Вчена рада розпочала роботу згідно наступного порядку денного:

1. Про стан і перспективи роботи коледжів ЛНАУ на 2019–2023 роки.

З доповіддю виступив керівник навчального відділу О.Я.Микула, а також голови комісій з перевірки коледжів:

  • Вишнянський коледж ЛНАУ – Я.С.Янишин;
  • Горохівський коледж ЛНАУ – І.Б.Яців;
  • Екологічний коледж ЛНАУ – В.М.Боярчук;
  • Золочівський коледж ЛНАУ – І.М. Лаврів;
  • Івано-Франківський коледж ЛНАУ – С.М.Онисько;
  • Стрийський коледж ЛНАУ – Ю.І.Боднар;
  • Тлумацький коледж ЛНАУ – О.Я Микула;
  • Чернівецький коледж ЛНАУ – А.В.Мазурак.

2. Про вибори директора Івано-Франківського коледжу ЛНАУ.

Враховуючи рекомендацію трудового колективу Івано-Франківського коледжу (протокол результатів таємного голосування №2 від 29 березня 2019 року) директором Івано-Франківського коледжу ЛНАУ було обрано Богдана Андрійовича Костюка.

Також на засіданні Вченої ради було розглянуто ряд поточних питань діяльності університету, зокрема було рекомендовано до друку два навчальних посібники та два англійсько-українських словники.