28 серпня 2019 року відбулося засідання Вченої ради університету, основним питанням порядку денного якого було розгляд результатів діяльності ЛНАУ у 2018–2019 н.р. та окреслення основних завдань на 2019–2020 н. р.

Заслухавши доповіді деканів факультетів, проректора з наукової роботи І.Б. Яціва, директора ННІЗПО С.М. Онисько та виступ першого проректора, професора В. М. Боярчука, Вчена рада зазначила, що у 2018–2019 н.р. було досягнуто позитивних результатів у забезпеченні якості освітнього процесу, поліпшенні умов діяльності науково-педагогічних працівників та студентів ЛНАУ, вагомих результатів у студентській науковій роботі й створено належні передумови для вдосконалення та інтенсифікації наукової, навчально-методичної роботи. За результатами доповідей, виступів та обговорень було затверджено Плани заходів із забезпечення розвитку університету та факультетів на 2019–2020 н. р.

Наступним питанням порядку денного було затвердження педагогічного навантаження, штатного розпису та документації з організації навчального процесу у ЛНАУ на 2019–2020 н.р.

Окрім того, на засіданні Вченої ради було прийнято рішення щодо рекомендації до друку навчальних посібників, монографій, словників, які підготували науково-педагогічні працівники ЛНАУ.