24 лютого 2021 року відбулось засідання Вченої ради Львівського національного аграрного університету з наступним порядком денним:
1. Про заходи щодо запобігання корупції, академічній недоброчесності та конфліктам інтересів у системі вищої освіти.
Доповідали: керівник НМВЗЯВО Олег Микула та декани факультетів.
2. Про результати господарської і фінансової діяльності ЛНАУ у 2020 році та основні завдання на 2021 рік.
Доповідали: головний бухгалтер Галина Козлова та начальник експлуатаційно-технічного відділу з господарської роботи Микола Кічура.
3. Про відзначення 165-ліття з часу заснування Львівського національного аграрного університету та 120-ліття з часу присвоєння йому статусу Академії.
4. Про конкурс на заміщення вакантних посад.
5. Про присвоєння вчених звань науково-педагогічним працівникам університету.
За підсумками засідання Вченою радою було прийнято ряд рішень, зокрема затверджено план заходів щодо запобігання корупції, академічній недоброчесності та конфліктам інтересів у системі вищої освіти, затверджено план господарської і фінансової діяльності ЛНАУ на 2021 рік, утворено організаційний та робочий комітети з відзначення 165-ліття з часу заснування Львівського національного аграрного університету та 120-ліття з часу присвоєння йому статусу Академії, а також проведено таємне голосування щодо четвертого та п’ятого питань  порядку денного. Усі претенденти на заміщення вакантних посад та здобувачі вчених звань отримали позитивні результати голосування.
Також на засіданні Вченої ради було розглянуто ряд питань, які стосуються поточної діяльності університету.