27 серпня 2021 року відбулось перше у новому навчальному році засідання Вченої ради Львівського національного аграрного університету. Ректор Володимир Снітинський привітав усіх з початком 2021–2022 навчального року та наголосив на викликах та можливостях, які очікують на університет та його відокремлені структурні підрозділи, після чого розпочали реалізацію порядку денного.
Перший проректор Віталій Боярчук та керівник НМВЗЯВО Олег Микула доповідали стосовно питання «Принципи реалізації освітнього процесу у ЛНАУ у 2021–2022 н.р. та затвердження відповідної документації».
Проректор з наукової роботи Ігор Яців ознайомив членів Вченої ради з процесом підготовки до XXII Міжнародного науково-практичного форуму «Теорія і практика розвитку агропромислового комплексу та сільських територій», а проректор з навчально-виховної роботи Юрій Дубневич розповів про підготовку до Посвяти у студенти ЛНАУ, яка відбудеться 31 серпня.
За результатами роботи Вченої ради було прийнято ряд рішень, які стосуються організації освітнього процесу.
Окрім цього, було прийнято ухвалу про перейменування факультетів:
- економічний факультет перейменовано на факультет управління, економіки та права;
- факультет механіки та енергетики перейменовано на факультет механіки, енергетики та інформаційних технологій;
- землевпорядний факультет перейменовано на факультет землевпорядкування та туризму.
Також згідно з рекомендаціями акредитаційної комісії НАЗЯВО студентів спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» переведено з економічного факультету (нова назва – факультет управління, економіки та права) на факультет механіки та енергетики (нова назва – факультет механіки, енергетики та інформаційних технологій).