9 листопада 2022 року відбулось засідання Вченої ради Львівського національного університету природокористування.
Розпочав засідання ректор університету, академік НААНУ Володимир Снітинський, який наголосив на важливості розгляду питань порядку денного, зважаючи на те, що до акредитації у 2022–2023 н.р. готуються 4 освітні програми ОС «Бакалавр», 2 – ОС «Магістр», 2 – ОС «Доктор філософії».
Далі перейшли до реалізації порядку денного, на який було винесено наступні питання:
1. Про результати акредитації освітніх програм у 2021–2022 н.р. та її особливості в умовах воєнного стану.
Доповідав: керівник НМВЗЯВО Олег Микула.
2. Про результати навчальної, наукової, виховної роботи кафедри інформаційних технологій, кафедри туризму у 2019–2021 рр. та підготовку до акредитації освітніх програм ОС «Магістр».
Доповідали: завідувачка кафедри туризму Оксана Крупа, завідувач кафедри інформаційних технологій Анатолій Тригуба.
В обговоренні брали участь перший проректор Віталій Боярчук, проректор з наукової роботи Ігор Яців, проректор з навчально-виховної роботи Юрій Дубневич.
3. Про стан виконання ухвали Вченої ради Львівського національного університету природокористування «Про стан та перспективи розвитку структурних підрозділів університету, затвердження Стратегії розвитку на 2022–2027 рр.».
Доповідав: перший проректор Віталій Боярчук.
4. Про заміщення вакантних посад директора наукової бібліотеки та завідувачів кафедр (проводилось таємне голосування).
5. Про присвоєння вчених звань науково-педагогічним працівникам ЛНУП (проводилось таємне голосування).
На жаль, засідання Вченої ради не вдалось провести у традиційному режимі, оскільки о 13.00 по всій Україні була оголошена повітряна тривога і засідання Вченої ради було перенесено в укриття.


За результатами таємного голосування щодо заміщення вакантних посад директором наукової бібліотеки було обрано Марію Грицевич, завідувачем кафедри будівельних конструкцій – Олександра Гнатюка, завідувачем кафедри вищої математики – Тараса Бубняка, завідувачем кафедри технології та організації будівництва – Юрія Фамуляка, завідувачем кафедри міжнародних економічних відносин та маркетингу – Андрія Линдюка, завідувачем кафедри іноземних мов – Світлану Добровольську, завідувачем кафедри туризму – Оксану Крупу.
Також за результатами таємного голосування було прийнято рішення присвоїти вчене звання доцента кафедри права Галині Бережницькій та Ользі Туркот, доцента кафедри електротехнічних систем – Віталію Левонюку, доцента кафедри гуманітарної освіти – Анжелі Кузі та Івану Сасу, доцента кафедри інформаційних технологій – Оксані Боярчук, доцента кафедри генетики, селекції та захисту рослин – Інні Тригубі.
Окрім того, на засіданні Вченої ради було затверджено теми дисертацій для здобуття ОС «Доктор філософії», ОНС «Доктор наук»; надано рекомендації до друку монографій, підготовлених науково-педагогічними працівниками ЛНУП; рекомендовано претендентів на заміщення вакантних посад академіків і членів-кореспондентів НААНУ та розглянуто інші питання оперативної діяльності університету.