11 травня 2022 року відбулось засідання Вченої ради Львівського національного університету природокористування, порядок денний якого був наступний:
1. Про стан та перспективи розвитку структурних підрозділів університету, формування Стратегії розвитку на 2022–2027 рр.
Доповідали: перший проректор Віталій Боярчук, проректор з наукової роботи Ігор Яців, проректор з навчально-виховної роботи Юрій Дубневич, декани факультетів.
2. Про затвердження Порядку прийому на навчання до університету та його відокремлених структурних підрозділів у 2022 році.
Доповідала: відповідальний секретар приймальної комісії Юлія Голячук.
Розпочалось засідання Вченої ради з оголошеної ректором Володимиром Снітинським хвилини мовчання за загиблими військовими та цивільними у російсько-українській війні.
Після цього перейшли до виконання порядку денного. За результатами доповідей та їх обговорення Вчена рада прийняла ряд рішень, які стали основою для проєкту Стратегії розвитку університету та його структурних підрозділів на 2022–2027 рр.
Юлія Голячук ознайомила членів Вченої ради з умовами вступу, визначеними Порядком прийому на навчання до університету та його відокремлених
структурних підрозділів у 2022 році.

Також слухали керівника навчально-методичного відділу забезпечення якості вищої освіти Олега Микулу про рекомендації галузевої експертної ради Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти стосовно подальшого удосконалення освітньо-наукової програми «Геодезія та землеустрій» за результатами розгляду акредитаційної справи (рішення від 14 квітня 2022 р., протокол № 6 (11)).

На завершення Вчена рада прийняла рішення, які стосуються оперативної діяльності університету.