20 грудня 2022 року відбулось засідання Вченої ради Львівського національного університету природокористування.
Розпочав засідання в.о. ректора університету Володимир Снітинський, який наголосив на важливості розгляду питань порядку денного з огляду на потребу у постійному вдосконаленні якості освітнього процесу, забезпечення належних умов фахової підготовки здобувачів вищої освіти та враховуючи зміни, обумовлені розвитком ринку праці, новими загрозами та завданнями, які постали перед Україною та закладами вищої освіти у 2022 році.
На порядок денний засідання було винесено наступні питання:
- Про принципи формування освітніх програм та навчальних планів підготовки фахівців за першим (бакалаврським) та другим (магістерським) рівнями денної та заочної форм навчання у Львівському національному університеті природокористування (доповідала головний учений секретар Ірина Федів).
- Про результати навчальної, наукової, виховної роботи кафедри права, кафедри міжнародних економічних відносин та маркетингу у 2020–2022 рр. та підготовку до акредитації освітніх програм ОС «Бакалавр» (доповідали: завідувачка кафедри права Галина Грещук, завідувач кафедри міжнародних економічних відносин та маркетингу Андрій Линдюк).
В обговоренні брали участь керівник НМВЗЯВО, проректор з наукової роботи Ігор Яців, проректор з навчально-виховної роботи Юрій Дубневич.
За результатами розгляду питань порядку денного Вчена рада визначила напрямки подальшого вдосконалення освітніх програм та процесу формування навчальних планів, а також було окреслено широке коло питань щодо вдосконалення роботи кафедр, зокрема в частині підготовки до акредитації освітніх програм та розвитку навчальної, наукової, виховної, організаційної роботи відповідних структурних підрозділів.