23 травня 2023 року відбулось засідання Вченої ради Львівського національного університету природокористування.
Розпочав Вчену раду ректор Володимир Снітинський. У вступному слові ректор привітав присутніх з Днем Героїв – святом українських борців за свободу та незалежність нашої держави, запропонувавши вшанувати пам’ять Героїв хвилиною мовчання і покладанням квітів до пам’ятника Степану Бандері, меморіального стенда Героям університету та меморіального знака Героям Небесної Сотні.
Перед початком реалізації питань порядку денного капелан університету отець Іван Венгрин передав ректору грамоту від Верховного архиєпископа Києво-Галицького Святослава з нагоди 75-річчя від дня народження та 25-річчя керівництва ЛНУП.
Після цього перейшли до розгляду питань порядку денного.
1. Про стан виконання кваліфікаційних та курсових робіт (проєктів) у ЛНУП доповідали декани факультетів. В обговоренні виступили перший проректор Ірина Федів, проректор з наукової роботи Богдан Гулько, проректор з навчально-виховної роботи Юрій Дубневич, керівник навчально-методичного відділу з забезпечення якості вищої освіти Олег Микула. За результатами обговорення відзначено, що виконання кваліфікаційних та курсових робіт (проєктів) в університеті здійснюється відповідно до затверджених стандартів вищої освіти та навчальних планів. Теми робіт (проєктів) актуальні; роботи (проєкти) виконуються із використанням сучасних інформаційних технологій та спеціалізованого програмного забезпечення; керівництво роботами (проєктами) здійснюють кваліфіковані фахівці університету. Однак було відзначено ряд недоліків, а саме: незначна кількість кваліфікаційних робіт (проєктів) виконується на замовлення підприємств; потребує удосконалення процес підготовки курсових робіт (проєктів) у частині варіативності, наскрізності та оригінальності.


2. Про стан та перспективи забезпечення інформаційних систем для ефективного управління освітнім процесом у ЛНУП доповідала головний учений секретар Наталія Стойко, яка відзначила пріоритетні напрямки цифровізації університету, акцентувала увагу на досягнутих результатах та запланованих заходах з цифрової трансформації освітнього процесу і менеджменту. З метою продовження політики впровадження в університеті електронного документообігу відповідно до технологічних трансформацій суспільства розроблено «Положення про організацію внутрішнього електронного документообігу у Львівському національному університеті природокористування».
3. Про присвоєння вчених звань науково-педагогічним працівникам університету: професора кафедри економіки Ірині Черевко, професора кафедри права Галині Грещук, доцента кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності Наталії Маркович, доцента кафедри екології Ірині Саламасі, доцента кафедри архітектури Ірині Березовецькій, доцента кафедри машинобудування Ігорю Стукальцю, доцента кафедри машинобудування Сергію Барановичу, доцента кафедри машинобудування Олексію Швецю, доцента кафедри агроінженерії та технічного сервісу ім. проф. О.Д. Семковича Руслану Барабашу.
За результатами голосування Вчена рада підтримала усі кандидатури.
Також на Вченій раді ректор вручив диплом доктора філософії асистенту кафедри менеджменту ім. професора Є.В. Храпливого Михайлу Лизаку.