Викладачі кафедри гуманітарної освіти Олена Дерпак та Ігор Баран 28 березня 2024 року провели профорієнтаційну роботу у школах Яворівського району. Зокрема, проведено зустрічі з випускниками Яворівського ЗЗСО І-III ступенів № 3 імені Тараса Шевченка, Яворівського ліцею імені Осипа Маковея, Чернилявського ЗЗСО І-III ступенів імені Теодора Перуна, а також Нагачівського ЗЗСО І-III ступенів.
Під час цих зустрічей учням було представлено інформацію про ЛНУП, про спеціальності, на які здійснює набір наш університет, переваги навчання у Львівському національному університеті природокористування, особливості його інфраструктури. Також докладно було з’ясовано особливості цьогорічної вступної кампанії. Дуже вдалим доповненням заходів стали проморолики спеціальностей, зроблені нашими студентами.
Акцентовано увагу та проінформовано випускників про особливості вступу на спеціальності «Архітектура та містобудування» та «Дизайн», зокрема проведення творчого конкурсу. Викладачі ЛНУП наголосили на можливостях якісної підготовки до конкурсу у стінах університету на підготовчих курсах.
Зустрічі пройшли в хорошій атмосфері, учні ставили питання про умови проживання, міжнародну співпрацю університету, умови отримання стипендії тощо.
Особлива подяка за сприяння і створення належних умов проведення профорієнтаційних зустрічей адміністрації навчальних закладів, зокрема директорці Яворівського ЗЗСО І-III ступенів № 3 імені Тараса Шевченка Наталії Вдовенко, директорці Яворівського ліцею імені Осипа Маковея Наталії Моржин, директорові Чернилявського ЗЗСО І-III ступенів імені Теодора Перуна Юрію Гарбузу та директорові Нагачівського ЗЗСО І-III ступенів Сергію Труняку.