Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 18.09.2018 р. № 1010 на базі землевпорядного факультету Львівського національного аграрного університету буде проведений ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей зі спеціальності «Геодезія та землеустрій».

Запрошуємо студентів закладів вищої освіти України взяти участь у ІІ турі зазначеного конкурсу. Для участі у ньому необхідно до 31 січня 2019 року (за поштовим штемпелем) надіслати студентські наукові роботи (у друкованому вигляді та на електронних носіях – (CD або DVD диску у форматі: шифр_роботи.pdf).

Наукові роботи студентів повинні бути оформлені згідно з вимогами, зазначеними у Положенні про Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей, затвердженому наказом Міністерства освіти і науки України від 18.04.2017 р. №605. Якщо наукову роботу подано на ІІ тур з порушенням цих вимог, галузева конкурсна комісія має право зняти її з розгляду.

З детальнішою інформацією щодо проведення ІІ туру конкурсу можна ознайомитися на сайті Львівського національного аграрного університету у розділі «Запрошуємо до участі».

Конкурсні наукові роботи необхідно надсилати за адресою: 80381, Львівська обл., Жовківський р-н, м. Дубляни, Львівський національний аграрний університет.

У разі виникнення додаткових запитань просимо звертатися до:

(032) 22-42-503 – Яців Ігор Богданович, д.е.н., доцент, проректор з наукової роботи, голова галузевої конкурсної комісії;

(032) 22-42-962; (098) 8269406 – Малахова Світлана Олександрівна – к.е.н., в.о. доц. кафедри земельного кадастру, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Засідання конкурсної комісії І етапу другого туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Геодезія та землеустрій»

20 лютого 2019 року відбулося засідання галузевої конкурсної комісії І етапу другого туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Геодезія та землеустрій».
На розгляд галузевої конкурсної комісії Львівського національного аграрного університету надійшло 49 студентських наукових робіт.
На підставі критеріїв оцінювання конкурсних робіт під час І етапу (рецензування) другого туру Конкурсу визнано переможцями 45 (сорок п'ять) студентських наукових робіт. Переможці отримають запрошення для участі у підсумковій науково-практичній конференції, яка відбудеться 28-29 березня 2019 року у м. Дубляни Жовківського району Львівської області. Студенти матимуть змогу зробити наукову доповідь і в процесі дискусії захистити результати досліджень.