Повідомляємо, що наказом Міністерства освіти і науки України від 04 жовтня 2019 року № 1271 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2019–2020 н.р.» Львівський національний аграрний університет призначено базовим закладом для проведення ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей (далі – Конкурс) серед студентів усіх закладів вищої освіти спеціальностей «Геодезія та землеустрій».
ІІ етап Конкурсу проходитиме на базі ЛНАУ 26-27 березня 2020 року.
Умови проведення Конкурсу:
Участь у ІІ етапі Конкурсу беруть переможці І етапу конкурсу, проведеного у аграрних та інших закладах вищої освіти ІІІ і IV рівнів акредитації, роботи яких надсилаються базовому закладу вищої освіти до 15 лютого поточного року. У ІІ етапі Конкурсу візьмуть участь студенти, роботи яких пройшли рецензування конкурсної комісії. Учасники конкурсу будуть повідомлені і запрошені у ІІ етап листами.
За додатковою інформацією звертатись до декана землевпорядного факультету, д.е.н., професора Михайла Григоровича Ступеня.
Відповідальний секретар: к.е.н., в.о. доцента Рижок Зоряна Русланівна, тел. (032) 224-29-63; 093-943-23-02.
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.mail.com