У рамках XXIV Міжнародного науково-практичного форуму «Теорія і практика розвитку агропромислового комплексу та сільських територій» відбулась Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології в освіті». Мета конференції – обмін досвідом та ідеями стосовно інноваційних методів навчання в закладах вищої і фахової передвищої освіти. Під час конференції обговорювались питання сучасного стану і перспектив цифрової трансформації процесу навчання. Увага акцентувалась на методах і технологіях змішаного та дистанційного навчання, інформатизації та діджиталізації освітнього процесу, підвищенні рівня інформаційно-цифрової компетентності працівників закладів освіти.


У своїх виступах доповідачі висвітлювали результати інноваційної діяльності та ключові аспекти успішних заходів із забезпечення цифрової трансформації освіти, зокрема:
- Копірайтинг як інформаційний розвиток сучасної освіти (Ольга Бодак);
- Науково-дослідна робота студентів 1-2 курсів ЛНУП: перші результати і перспективи на майбутнє (Богдан Шуневич);
- Ways to bring metaverse into ESL classes: innovative approaches for language learning (Наталія Дубневич);
- Важливість національного декоративно-прикладного мистецтва в педагогіці (Степан Пісьо);
- Ефективні форми співпраці закладів вищої освіти з ІТ-компаніями для підвищення якості освіти (Алла Желєзняк);
- Сучасні освітні траєкторії при підготовці фахівців у сфері цифрового управління (Андрій Верзун).
До обговорення приєднались науково-педагогічні працівники Львівського національного університету природокористування, викладачі фахових коледжів ЛНУП і науковці та викладачі інших закладів освіти.