7 червня 2024 року в Львівському національному університеті природокористування відбувся II етап конкурсу «Кращий студент-науковець ЛНУП». Відзначення кращого студента-науковця відбулося відповідно до встановлених параметрів, механізму оцінювання та підведення підсумків студентської науково-дослідної роботи у 2023–2024 навчальному році.

Зазначений конкурс – це не лише спосіб визнання та підтримки найталановитіших студентів-дослідників, але й важлива ініціатива, спрямована на підтримку студентської наукової діяльності та стимулювання інноваційних рішень. Його завданням передбачено сприяти реалізації наукового потенціалу студентів-науковців, стимулювати і підвищувати їхню зацікавленість у проведенні науково-дослідної роботи, а також популяризувати наукові здобутки серед молодих вчених університету.
У цьому навчальному році молоді науковці активно вели свою наукову діяльність, на що вказують їхні здобутки. У рамках проведення конкурсу кращі студенти-науковці Львівського національного університету природокористування представили свої вагомі досягнення у вигляді наукових публікацій, участі в міжнародних та всеукраїнських конференціях та конкурсах, наявності впроваджень результатів наукових досліджень, а також інших нагород за наукову діяльність.
Щиро вітаємо переможців II етапу конкурсу «Кращий студент-науковець ЛНУП» та висловлюємо щиру подяку всім учасникам конкурсу за їхні досягнення та високий рівень науково-дослідної роботи. Бажаємо нових звершень, творчих успіхів та перемоги України у війні за свою незалежність!