10 березня 2020 року відбулося засідання галузевої конкурсної комісії І етапу другого туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій».

На розгляд галузевої конкурсної комісії Львівського національного аграрного університету надійшла 51 студентська наукова робота.

На підставі критеріїв оцінювання конкурсних робіт під час І етапу (рецензування) другого туру Конкурсу прийнято рішення допустити до участі у ІІ етапі другого туру Конкурсу 34 (тридцять чотири) студентських наукових роботи.

Відповідно до листа Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України «Щодо проведення інтелектуальних студентських заходів» від 12.03.2020 р. №22.1/10-713 проведення другого етапу Всеукраїнського конкурсу студентських робіт зі спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» у Львівському національному аграрному університеті у формі підсумкової науково-практичної конференції, що мала відбутися 26-27 березня 2020 року, відміняється. Підсумком зазначеного Конкурсу вважати результати його першого етапу ІІ туру, розміщені на сайті Львівського національного аграрного університету.

Голова галузевої конкурсної комісії,

проректор з наукової роботи

Львівського національного аграрного університету І.Б. Яців.

 Наукові роботи - Завантажити