Повідомляємо, що наказом Міністерства освіти і науки України від 24 листопада 2020 року № 1457 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2020/2021 навчальному році» Львівський національний аграрний університет призначено базовим закладом для проведення ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей  серед студентів усіх закладів вищої освіти спеціальностей «Геодезія та землеустрій».

ІІ етап конкурсу проходитиме на базі ЛНАУ 24-25 березня 2021 року в режимі відеоконференції.

Умови проведення конкурсу:

Участь у ІІ етапі конкурсу беруть переможці І етапу конкурсу, проведеного в закладах вищої освіти, роботи яких, оформлені згідно з вимогами, зазначеними в Положенні про Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей, затвердженому наказом Міністерства освіти і науки України від 18.04.2017 р. №605, будуть надіслані до Львівського національного аграрного університету до 15 лютого 2021 року (за поштовим штемпелем). У ІІ етапі конкурсу візьмуть участь студенти, роботи яких пройшли рецензування конкурсної комісії. Учасники конкурсу будуть повідомлені і запрошені у ІІ етап листами.

Пропозиції щодо участі в роботі галузевої конкурсної комісії представників закладів вищої освіти, які мають належний рівень академічної та професійної компетенції, просимо надсилати до 15 січня 2021 року.

У разі виникнення додаткових запитань просимо звертатися до:

(032) 22-42-503 – Яців Ігор Богданович, д.е.н., доцент, проректор з наукової роботи, голова галузевої конкурсної комісії; e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

093-943-23-02 – Рижок Зоряна Русланівна, к.е.н., доцент, відповідальний секретар; e-mail: zoryana.rizhock@gmail.com.

На електронну адресу відповідального секретаря просимо дублювати студентські наукові роботи в електронній формі.